okładka

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa

Pałacha, Zbigniew Red., Domian, Ewa, Sitkiewicz, Iwona Red.

Rok wydania: cop. 2010.

Żywność badania badania podręczniki akademickie. podręczniki akademickie.

dostępne:

0 z 1

Autor
Pałacha, Zbigniew Red.
Domian, Ewa
Sitkiewicz, Iwona Red.
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3704-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
cop. 2010.
Objętość
339, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność badania badania podręczniki akademickie. podręczniki akademickie.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
020
%a 9788320437041
245
%a Właściwości fizyczne żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Naukowo-Techniczne, %c cop. 2010.
300
%a 339, [1] s. : %b il. kolor. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Żywność %v podręczniki akademickie.%v podręczniki akademickie. %x badania%x badania
700
%a Pałacha, Zbigniew %e Red.
700
%a Domian, Ewa
700
%a Sitkiewicz, Iwona %e Red.
920
%a 978-83-204-3704-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 13899
Sygnatura: 13899
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2021/06/07

Najczęściej wypożyczane