Autor
Pałacha, Zbigniew Red.
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
Hasła przedmiotowe
Żywność badania badania podręczniki akademickie. podręczniki akademickie.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
245
%a Właściwości fizyczne żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. Naukowo-Techniczne,
%c cop. 2010.
300
%a 339, [1] s. :
%b il. kolor. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie.%v podręczniki akademickie.
%x badania%x badania
700
%a Pałacha, Zbigniew
%e Red.
700
%a Sitkiewicz, Iwona
%e Red.